DPU

Aarhus Universitets segl

Tema:

Danskfagets didaktik, læsning og skrivning

UDDANNELSE


Rikke | Kandidat i didaktik dansk Rikke Bundsgaard er kandidat i didaktik dansk fra DPU, Aarhus Universitet. Hun arbejder som lektor på UCL, hvor hun underviser kommende lærere i dansk.
Dorte Haraldsted | Kandidat i didaktik dansk Dorte Haraldsted er kandidat i didaktik dansk fra DPU og ansat som pædagogisk konsulent ved Center for Undervisningsmidler på Københavns Professionshøjskole. Her fortæller hun hvilke kompetencer, hun fik med sig fra kandidatuddannelsen.
Mads | Kandidat i didaktik dansk Mads Remmer er uddannet kandidat i didaktik dansk fra DPU, Aarhus Universitet og ansat som læringskonsulent i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet i Børne- og Undervisningsministeriet.
Studerende, dimittender og undervisere fortæller om kandidatuddannelsen i Didaktik - Dansk. Uddannelsen kan tages i både Aarhus og København.

FORSKNINGSVIDEN


Nyhedshistorier fra DPU

Artikler fra magasinet Asterisk

Bum - du er ude!

- Asterisk

Hvis der skal være færre elever, der skraber bunden i det danske skolesystem og ender i ’restgruppen’, så ligger der et stort didaktisk og pædagogisk arbejde foran os. Og her skal vi i høj grad være…