DPU

Aarhus Universitets segl

København og Aarhus

DPU har undervisning og forskere tilknyttet på to lokaliteter: På Aarhus Universitet i Nobelparken og på Emdrupborg der ligger i København NV. 

Campus Emdrup huser lidt flere uddannelser og lidt flere studerende end Campus Aarhus, og det er også i Emdrup, at de fleste forskere og institutledelsen har kontorer. Men med ca.1500 studerende i Aarhus fylder DPU også der. 

Campus Emdrup


Den københavnske del af DPU ligger på Campus Emdrup, nord for København. Campus Emdrup rummer undervisningslokaler, læse- og gruppearbejdspladser, kantine, studenterbar og en afdeling af AU Library. Studiecenter Arts og studenterstudievejlederne har kontorer på Campus - det samme har en række af instituttets forskere og undervisere, institutsekretariatet og institutledelsen. Der er gode bus- og togforbindelser til campus.

Campus Emdrup
Tuborgvej 164
2400 København NV
T: 8715 0000 (Aarhus Universitets hovednummer)
E: edu@au.dk

Campus i København Tre studerende fortæller om studielivet på campus i København.

Campus Aarhus


DPU i Aarhus er en del af Campus Aarhus. Undervisningen foregår på en lang række af universitetets lokaliteter, herunder i Arts’ lokaler i Nobelparken. Bygning 1483 (Nobelparken) danner rammen om studiemiljøet for DPU's studerende i Aarhus. Kantine, læsepladser og studiemiljøområde (fredagsbaren) findes i lokale 1483-134, studenterstudievejlederne har kontor i lokale 1483-433, og institutsekretariatet og forskere og undervisere tilknyttet instituttet finder du på på 4. og 5. etage. Studiecenter Arts finder du på Tåsingegade 3.

Campus Aarhus
Nobelparken, bygning 1483
Jens Chr. Skous Vej 4
8000 Aarhus C
E: aarhus@dpu.dk