Peifer, C., Wolters, G., Harmat, L., Heutte, J., Tan, J., Freire, T., Tavares, D., Fonte, C.
, Andersen, F. Ø., van den Hout, J., Simlesa, M., Pola, L., Ceja, L. & Triberti, S. (2022).
A Scoping Review of Flow Research.
Frontiers in Psychology,
13, [815665].
https://doi.org/10.3389/fpsyg.2022.815665
Haastrup, L. (2022).
De "rigtige" grøntsager. I L. Holm & S. Tange Kristensen (red.),
Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver (3 udg., s. 261-278). Munksgaard .
Staunæs, D., Plauborg, H., Kaastrup, C. M., Mannov Olesen, R., Jartoft, V., Schirmer, M. M. & Brauner, M. N. (2022).
Det lovende er kønsklogt og responsivt: En kortlægning af pædagogiske og didaktiske interventioner vedr. køn i naturfag, matematik og STEM-aktiviteter i grundskolen. DPU, Aarhus Universitet.
https://dpu.au.dk/fileadmin/edu/Udgivelser/Rapporter/Det_lovende_er_koensklogt_og_responsivt.pdf
Damsboe-Svendsen, M., Karpantschof, B. M.
, Stovgaard, M., Christensen, J. H. & Frøst, M. B. (2022).
Effects on skills and knowledge of a sensory teaching program for culinary students.
International Journal of Food Design,
7(2), 119-141.
https://doi.org/10.1386/ijfd_00041_1
Andersen, F. Ø. (2022).
En leder i flow. I R. Bøgelund, H. Stenbro, C. Borrisholt Steen & M. Lilleøre Jensen (red.),
Naturlig ledelse: på vej mod et menneskeligt arbejdsliv (s. 100-105). Videnscenter for God Arbejdslyst, Krifa.
Plauborg, H. (2022).
Etik i klasseledelsespraksis. I E. Jensen & O. Løw (red.),
Lærerens pædagogiske lederskab: At skabe mening, samarbejde, tydelige rammer og gode relationer (s. 139-150). Akademisk Forlag.
Nielsen, C. F.
& Wiberg, M. (2022).
Etik og pædagogik. I J. Bjerre & P. F. Laursen (red.),
Pædagogikhåndbogen: Seks tilgange til pædagogik (2 udg., s. 173-193). Hans Reitzels Forlag.
Andersen, F. Ø. (Producent), Ortmann, C. (Producent) & Egefjord, L. (Producent). (2022).
Jeg er i flow - i the zone. Billeder, Video- og Lydoptagelser (digital), Danmarks Radio P1.