DPU

Aarhus Universitets segl

Kurser og efteruddannelse på DPU

Kurser og

efteruddannelse

ENKELTFAG PÅ DPU´S MASTERUDDANNELSER

MODULER PÅ DPU MASTER


DPU's masteruddannelser er bygget op af tre moduler og et masterprojekt. På de fleste masteruddannelser kan du vælge at tage modul 1, 2 eller 3 som et selvstændigt efteruddannelsesforløb på 10 eller 15 ECTS. Hvis du senere ønsker at tage en hel masteruddannelse, kan du søge om at få merit for det modul, du har gennemført.

VALGFAG PÅ DPU MASTER


Mastervalgfagene tager udgangspunkt i centrale emner og aktuelle samfundsmæssige problemstillinger. Det er korte forløb typisk fordelt på 3 til 4 undervisningsdage (5 ECTS).

Mastervalgfagene kan tages som en del af modul to eller tre på en masteruddannelse, men du kan også tage et mastervalgfag som et selvstændigt forløb – et kort kursus på masterniveau. Et valgfag kan give dig indsigt i et aktuelt emne, og måske også være en mulighed for at prøve af, om en masteruddannelse er noget for dig.

KANDIDATUDDANNELSER PÅ DELTID


Kandidatuddannelserne i didaktik på DPU kan gennemføres helt eller delvist på deltid, så du fx har mulighed for at uddanne dig, mens du er i arbejde.

REKVIREREDE KURSER


Har jeres organisation brug for at blive opdateret med ny viden inden for jeres faglige felt? Så kan I rekvirere et efteruddannelseskursus til jeres medarbejdere.