Wistoft, K., Thorborg, M. M. R., Christensen, J. H., Pless, M., Frerks, C. G., Carlsen, H. B., Vial, M., Damsgaard, C. & Tønneskov, S. (2022).
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab. (1 udg.) Smag for Livet.
Sortkær, B., Smith, E., Reimer, D., Oehmcke, S.
& Andersen, I. G. (2021).
Both sides of the story: Comparing student-level data on reading performance from administrative registers to application generated data from a reading app.
EPJ Data Science,
10(1), artikel 44.
https://doi.org/10.1140/epjds/s13688-021-00300-y
Sørensen, H. & Dohn, N. B. (2013).
Naturvidenskab. I N. Egelund (red.),
PISA 2012: danske unge i en international sammenligning (s. 97-108). KORA, Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning, 978-87-7488.