DPU

Aarhus Universitets segl

Konference: Lærermangel i folkeskolen
- Viden, udfordringer og løsninger

Om konferencen

Forskningsprogrammet ved DPU: 'Teachers and Teaching: Teacher Education, Practice, Professional Development' afholder konference om lærermangel i den danske folkeskole.

Lærermangel er et aktuelt problem i folkeskolen. Det er blevet større de seneste år, og det ser ud til at blive en konstant udfordring i årene fremover. Konferencen sætter fokus på, hvad vi allerede ved om lærermangel, og hvilke udfordringer, vi kan forvente, lærermanglen vil skabe de kommende år ud fra forskellige interessentperspektiver.

Konferencen er relevant for dig, der arbejder med uddannelse eller rekruttering, eller på anden vis er beskæftiget med at tiltrække lærere til folkeskolen. Konferencen vil give indsigt i udfordringer og inspiration til mulige tiltag ift. at tiltrække studerende til læreruddannelsen og fastholde lærere til at undervise i folkeskolen.

På konferencen bliver der også mulighed for at drøfte, hvilken viden vi mangler for at kunne håndtere aktuelle og kommende udfordringer med at uddanne og fastholde dygtige lærere i skolen.