Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Valgfag på DPU's Masteruddannelser

På tværs af DPU’s masteruddannelser udbydes en række valgfag, og tager du en hel masteruddannelse, har du mulighed for at følge to valgfag i løbet af din uddannelse. Det gælder masteruddannelserne i Uddannelsesledelse, Vejledning og Voksnes læring og kompetenceudvikling. 

Valgfagene tager udgangspunkt i centrale emner og akutelle samfundsmæssige problemstillinger, og deres indhold og fokus kan derfor ændre sig fra år til år.

Med valgfagene får du mulighed for aktivt at tone din faglighed i en bestemt retning, at fordybe dig i et emne, der har din særlige interesse, eller dygtiggøre dig inden for et tema, der har en central betydning for dit fagområde.

Med valgfagene får du også mulighed for at udvikle dine kompetencer i at begå dig i tværfaglige sammenhænge og derigennem udvikle et tværfagligt perspektiv på dit fagområde.

Er du ikke indskrevet på en hel masteruddannelse, kan du stadig tage et valgfag og på den måde opnå ny faglig indsigt. Dermed vil du også få mulighed for at vurdere, hvad en DPU Master indebærer og kræver, og hvorvidt det er det rette tilbud til dig og din faglige udvikling.

Valgfag forår 2021

Følgende valgfag udbydes i foråret 2021 for enkeltfagsstuderende og studerende på masteruddannelserne i Uddannelsesledelse, Vejledning og Voksnes læring og kompetenceudvikling.

Læs om valgfagene i Aarhus Universitets kursuskatalog: