DPU

Aarhus Universitets segl

Bøger, rapporter og artikler fra forskningsprogrammet Social eksklusion og pædagogik i velfærdsstaten (SEP)

Bøger, rapporter og artikler

Her kan du finde udvalgte artikler og papers skrevet af forskere med tilknytning til forskningsprogrammet og hente disse som fuldtekst. Du kan også finde udvalgte rapporter og undersøgelser gennemført af forskere tilknyttet forskningsprogrammet som gratis E-bøger.

Udgivelsesserien 'Socialpædagogik og botilbud for voksne med udviklingshæmning'

Forskere tilknyttet SSIP-programmet har siden 2009 udgivet en serie af E-bøger. 'Socialpædagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap' er en udgivelsesserie under forskningsprogrammet ’Social‐ og specialpædagogik, inklusion og ledelse af organisationer’ (SILO) ved Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet. Serieredaktør: Søren Langager. Serien startede i 2009 med en udgivelse af fem rapporter, der kortlagde forholdene på bosteder for voksne udviklingshæmmede. Der var tale om den største samlede forskningsbaserede kortlægning af forholdene efter servicelovens vedtagelse i 1998.

Udgivelsesserien 'Socialpsykiatri og Socialpædagogik'

Socialpsykiatri og Socialpædagogik’ er en udgivelsesserie under forskningsprogrammet ’Social‐ og specialpædagogik, inklusion og ledelse af organisationer’ (SILO) ved Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet. Serieredaktør: Søren Langager.