Asterisk 73 Æstetik og læring Grundskole Ungdomsuddannelse Undervisning Æstetiske fag/æstetik og læring Innovation/kreativitet

Sanselig undervisning

Artikel fra magasinet Asterisk fra DPU, Aarhus Universitet, nr. 73 fra marts 2015 om alternativ undervisning. Vi kan uddanne mere hele og innovative mennesker ved at inddrage teater og billeder og derved skabe en mere sanselig undervisning, mener lektor Lotte Darsø. Men det kræver ændringer i skolens DNA..

Tvillingesøstrene Coca og Coco Peppers er blevet skoleledere på en skole, hvor eleverne er klædt i uniformer, klasseværelserne er dekorerede, så de skaber forskellige stemninger, og lærerstaben er blevet suppleret med ti performancekunstnere i anderledes tøj og tankevækkende opførsel.