Aarhus University Seal

Videnskabelig assistent søges

Opgaverne omfatter bl.a. deltagelse i udvikling og analyser i team om forskningsprojekter vedr. "Social innovation, institutionel læring og kompetenceudvikling - intervention og effekt". Stillingen er knyttet til enheden "Viden, organisation og læring".

Learning Lab Denmark, www.lld.dpu.dk søger en medarbejder der indgår i team om forskningsprojekter vedr. 'Social innovation, institutionel læring og kompetenceudvikling – intervention og effekt'. Projekterne ligger i tilknytning til enheden "Viden, organisation og læring". Ansættelse sker for en et-årig periode med mulighed for forlængelse. ved projektleder Bente Jensen

Stillingens indhold

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. i deltagelse i udvikling, gennemførelse og analyser af effekter af et interventionstiltag i det sociale felt. Der bygges metodisk videre på et design udviklet til et stort interventions- og effektstudie, HPA-projektet – se hjemmesiden www.dpu.dk/hpa. Du deltager i planlægning og praktisk gennemførelse gennem alle projektets faser og får brug for metodiske kvalifikationer både kvantitativt og kvalitativt. Endvidere er din opgave at deltage ad hoc i andre forskningsopgaver inden for det samme hovedområde med bidrag til systematisering, bearbejdning og analyser af data, kvalitative og kvantitative, med henblik på resultatformidling og videreudvikling af forskningsområdet.

Kvalifikationer

Du har afsluttet en lang videregående uddannelse som Polit., Cand. Scient Pol. Cand. Scient. Soc., Cand. Psyk. el. lign og du har gennem dit studie opnået kendskab til ovennævnte fagområder. Det er vigtigt, at du har interesse for og erfaringer med at arbejde metodisk og med teoretiske indfaldsvinkler til forskningsfeltet innovation og effekt og/eller parallelle områder. Måske har du et par års erfaringer inden for lignende opgaver, fx. i konsulentbranchen. Du er fortrolig med brug af moderne informationsteknologi. og kommunikationsteknologi, og du kan arbejde med layout af tabeller, skemaer, diagrammer mm.

Det er en fordel, hvis du også har gode sprogkundskaber især engelsk.

Opgaverne lægger op til, at du arbejder selvstændigt, er initiativrig og kan deltage i en hverdag, der går ud på både at være fokuseret på det specifikke forskningsprojekt, og samtidig deltage aktivt i et netværk, der samarbejder om projekter inden for det samme faglige hovedområde "Social innovation".

Vi kan tilbyde

At du bliver en del af et team af forskere, studentermedhjælpere samt et dynamisk institutmiljø med omkring 100 kollegaer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation og principperne om Ny løn.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte projektleder Bente Jensen, bj@dpu.dk, tel: 8888 9417 eller 2211 9726.

Ansøgningen skal være Danmarks Pædagogiske Universitetsskole i hænde senest fredag den 17. august 2007 kl. 12.00 og fremsendes til nedenstående adresse eller pr. e-mail til dpu@dpu.dk.

Ansøgning mærket "videnskabelig assistent ved Learning Lab Denmark", sendes til

Danmarks Pædagogiske Universitetsskole

Aarhus Universitet

Løn og Personale

Tuborgvej 164

2400 København NV