Aarhus University Seal

Studierejse til uddannelsesmiraklet i Singapore

Singapore er et uddannelsesmirakel. For 40 år siden var det et tredjeverdensland. I dag er det et førende videnssamfund med et velfungerende uddannelsessystem. Hvad er hemmeligheden? Og hvad kan vi lære ved at studere skole og skoleledelse i Singapore? DPU inviterer danske skoleledere på studiebesøg i Singapore fra lørdag den 23. januar til lørdag den 30. januar 2009.

Studiebesøget var oprindelig planlagt til slutningen af november og begyndelsen af december 2009. Det er nu ændret til januar, da december i Singapore er præget af eksamensforberedelse og -afholdelse. Til gengæld bliver udbyttet af turen i januar 2010 endnu bedre. 

Studiebesøget består af skolebesøg, foredrag og samtaler med eksperter fra National Institute of Education, hvor alle lærere i Singapore uddannes. Ud over det omfatter tilbuddet også to ½-dages seminarer på DPU om aktuelle skoleledelsesudfordringer i skolen i dag - i Danmark og i Singapore. Det ene møde holdes før rejsen, det andet når vi er kommet hjem igen.

Målet er at få et førstehåndsindtryk af et af verdens førende videnssamfund, og at skabe netværk med skoleledere i Singapore.

Praktiske oplysninger

Der er plads til i alt 20 deltagere.

Rejseguide er dekan Lars Qvortrup, DPU, Aarhus Universitet.

Pris: 25.000 kr. inklusive rejse København-Singapore retur, hotel, lokaltransport, delvis forplejning og to halvdages seminarer om aktuelle ledelsesudfordringer på DPU.

Frist for tilmelding er 7. oktober 2009.

Mere information om studierejsen - herunder program - og tilmelding på:

www.dpu.dk/miraklet

Kontakt
Lars Qvortrup
E: lq@dpu.dk
T: 8888 9060

 

Læs mere

www.dpu.dk/miraklet