Aarhus University Seal

Studentermedhjælp søges til Learning Lab Denmark

Opgaverne er knyttet til forskningsprojekter om 'Social innovation, institutionel læring og kompetenceudvikling – intervention og effekt'.

Arbejdsindhold: Kontakt og løbende kommunikation til deltagere i et stort interventions- og effektstudie, HPA-projektet – se hjemmesiden www.dpu.dk/hpa. Du får desuden ansvar for vedligeholdelse og opdateringer af HPA-projektets hjemmeside. Du deltager i planlægning og praktisk gennemførelse af netværksmøder, forskerseminarer – internt og med eksterne nordiske forskere samt andre ad hoc opgaver i HPA-projektet. Endvidere deltagelse ad hoc i andre forskningsopgaver inden for det samme hovedområde i andre projekter med bidrag til systematisering af data, kvalitative og kvantitative.

Arbejdstid 15-20 timer om ugen.
Start: 1. september

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse og stadig har et eller to år tilbage af din studietid. Du interesserer dig for Internet, og for systematik og metode, gerne kvantitative metoder, layout af tabeller, skemaer, diagrammer, o.l. Du skal være selvstændig, initiativrig, glad og kunne deltage i en hverdag, der bl.a. går ud på at holde mange bolde i luften på en gang.

Vi kan tilbyde: At du bliver en del af et team af studentermedhjælpere, en forskningsmedarbejdergruppe samt et dynamisk institutmiljø med omkring 100 kollegaer, se nærmere på www.lld.dpu.dk.

Ansøgningsfrist 15.august Indkaldelse til samtaler sker i uge 34, samtalerne holdes i uge 35.

Kontakt: Bente Jensen, bj@dpu.dk, tel: 8888 9417 eller 2211 9726