Aarhus University Seal

Space Innovator & Alt på et blad: læringsspil udviklet af CVU Jelling og LLDs spiludviklere

Læringsspillet "Alt på et blad" handler om innovation og entrepreneurship. Space Innovator er et rollespil om samarbejde.

CVU Jelling står bag udviklingen af to læringsspil, Alt på et blad og Space Innovator. Thomas Duus Henriksen og Svend Ask Larsen fra Learning Lab Denmarks spilgruppe hjalp til med udviklingen.

Alt på et blad er designet til folkeskolens 7. klassetrin. Klassen deles ind i fem "redaktioner", der konkurrerer om at udvikle det bedste ungdomsmagasin. Space Innovator er udviklet til organisationer og lærerstuderende. Det foregår på et rumskib på et eller tidspunkt langt ude i fremtiden. Rollerne i spillet - en general, en filosof, en politiker og en astrofysiker - indgår i forskellige simulerede konflikter, som det kræver samarbejde at få løst.

Download de to spil på www.cvujelling.dk

Læs mere om STL's spilforskning og spiludvikling

 

Læringsspil på DPU

Science, Technology and Learning (STL) samler forskere og spiludviklere i et samarbejde, der udvikler forståelsen af spils potentiale i læringssammenhænge. Vi indgår i forskningsprogrammet Medier og IT i et Læringsperspektiv, hvor der også er fokus på læringsspil.

Læs mere om spilforskning her: Medier og IT i et Læringsperspektiv

Abboner på STL's nyhedsbrev