Aarhus University Seal

Gå-hjem-møde: ”Ledelse af uddannelse – ledelse af den potentielle organisation”

Master i Ledelse af Uddannelsesinstitutioner (MLU) inviterer til gå-hjem-møde på Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet.

Info about event

Time

Thursday 18 April 2013,  at 16:00 - 18:00

Location

Lokale D174, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV


Oplægsholdere:
Niels Åkerstrøm Andersen, professor, CBS.
Justine Grønbæk Pors, adjunkt, CBS og studiekoordinator for MLU.
Hanne Knudsen, lektor, Aarhus Universitet og studiekoordinator for MLU.

I disse år udfordres uddannelsesinstitutioner af en fortsat strøm af omstillinger, fusioner og reformer. Uddannelsesledere står over for intensiverede krav om innovation, inklusion og selvevaluering samt forventninger om at borgere og civilsamfund inddrages i løsningen af velfærdsopgaverne.

At være leder af en uddannelsesinstitution handler derfor ikke kun om at lede sin organisation og sørge for, at underviserne underviser. Ledere forventes i dag også at skabe og lede fremtidige, endnu ukendte muligheder. Man kan betegne det ’ledelse af den potentielle organisation’.

Oplægsholderne viser, hvordan dette ideal sætter sig spor i hverdagen. Og de diskuterer, hvilke nye krav, det stiller til lederen. Efterfølgende åbnes for en diskussion mellem oplægsholdere og publikum. Afslutningsvis bliver der mulighed for at få information om Master i Ledelse af Uddannelsesinstitutioner (MLU).

Arrangementet er gratis, men forudsætter tilmelding

Læs mere om Master i Ledelse af Uddannelsesinstitutioner (MLU)

Ansøgningsfristen til uddannelsen eller et enkeltmodul med studiestart i efteråret er den 1. maj.

Master i Ledelse af Uddannelsesinstitutioner (MLU) udbydes i et partnerskab mellem Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet og Copenhagen Business School (CBS).