Aarhus University Seal

FORSØGS- OG UDVIKLINGSKONFERENCE 2012 - KOMPETENCELØFT

Der er åbent for tilmelding til dette års forsøgs- og udviklingskonference på VEU-området, som fokuserer på kompetenceløft, horisontalt og vertikalt. Find yderligere oplysninger og tilmelding til konferencen her

Info about event

Time

Thursday 13 December 2012,  at 10:00 - 17:30

Location

Festsalen, Institut for Uddannelse og Pædagogik, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV

NCK inviterer i samarbejde Ministeriet for Børn og Undervisning (MBU), Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) og Nordisk Netværk for Voksnes Læring (NVL) til den årlige forsøgs- og udviklingskonference på VEU-området.

Tid: 13. december 2012 kl. 10.00-17.30/20.30

Sted: Festsalen, Institut for Uddannelse og Pædagogik, Aarhus Universitet, Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV

Praktisk: Det koster 500,- at deltage i konferencen, herudover 200,- for stående tapas efterfølgende. Der er tilmeldingsfrist den 7. december 2012.Tilmelding foregår via dette link

Find program og workshopbeskrivelser til konferencen.

Konferencen starter med to plenumoplæg. Det første oplæg fokuserer på den europæiske agenda inden for voksenlæring: ”One step Up”. Det andet oplæg lægger op til debat om strategier for kompetenceudvikling og veje til kompetenceudvikling på baggrund af to præsentationer, der tager udgangspunkt i konkrete kompetenceudviklingsprojekter.

Efter plenumoplæg og debat vil der være to runder med seks parallelle workshopper, der på forskellig vis belyser det overordnede tema, kompetenceløft. De seks workshopper vil hver blive afviklet to gange. De er beskrevet nærmere her. I forbindelse med tilmelding til konferencen vil der også være tilmelding til de to workshoprunder.

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini runder konferencen af med et oplæg om udviklingsperspektiver og politiske forventninger på VEU-området.

Efter konferencen er der mulighed for at udveksle erfaringer over stående tapas. Der er tilmelding til det følgende tapas-arrangement i forbindelse med tilmelding til konferencen.

Konference