Aarhus University Seal

Alumnekreds ved kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi

Der oprettes nu en kreds af alumner ved kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi. Det første arrangement i Aarhus finder sted tirsdag den 16. maj 2013.

Info about event

Time

Thursday 16 May 2013,  at 15:00 - 20:00

Location

Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet, Niels Juels Gade 84, Aarhus N, Bygn. 2110-124

Sigtet med den nye kreds af alumner i pædagogisk sociologi er at give tidligere kandidater mulighed for at følge den faglige udvikling inden for faget. Ved første arrangement præsenteres nyere forskning inden for problemfeltet overgang fra skole/træning til arbejdsmarked set i et europæisk perspektiv.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er obligatorisk af hensyn til planlægningen. Tilmelding senest tirsdag den 14. maj 2013.

Tilmeld dig her

Program

Kl. 15.00
Oplæg om ph.d.-muligheder med efterfølgende spørgsmål

Kl. 16.00
Tidligere studerende beretter om deres aktuelle arbejdsliv og vejene dertil. Det drejer sig om Susanne Malling Ude Pedersen (koordinator for Fyns Maritime Udviklingscenter), Lotte Junker Harbo (adjunkt VIA UC) og Christian Christrup Kjeldsen (ph.d.-studenrende, ekstern lektor, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU)). Hver fortæller ca. 15 minutter med mulighed for spørgsmål og kommentarer.

Kl. 17.30-18.00
Etablering af alumnekreds (valg af kontaktpersoner m.v.)

18.00-18.15 Pause

18.30
Oplæg om nyere forskning vedr. overgang fra skole til arbejdsmarked set i et europæisk perspektiv ved Niels Rosendal Jensen (lektor, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU)). Oplægget varer ca. 45 minutter med efterfølgende mulighed for spørgsmål og diskussion.

Senest kl. 19.45: Afslutning af arrangementet

Undervejs serveres sandwich og kaffe/te samt vand.