DPU

Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Videoptagelser af oplæg
fra ÅBENT HUS online
4. februar 2021

Uddannelsesvidenskab - bachelor

I denne video kan du høre om bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab ved afdelingsleder Pia Bramming og Mathilde, som er studerende på uddannelsen.

At være bachelorstuderende på DPU

I denne video møder du Astrid, som er studenterstudievejleder og studerende på DPU. Astrid vil give dig en introduktion til livet som bachelorstuderende på DPU, give dig relevant information og stå til rådighed for dine spørgsmål omkring livet som studerende. Dette oplæg er relevant for dig, som er nysgerrig på livet som studerende og eksempelvis godt kunne tænke dig at se, hvordan en typisk uge som studerende kan se ud.

Der er ikke mulighed for at stille spørgsmål.

Perspektiver på karriere med en uddannelse fra DPU

I denne video møder du Mai-Lis fra Arts Karriere. Mai-Lis vil komme med perspektiver og inspiration til arbejdsmarkedet med en kandidatuddannelse fra DPU. Dette oplæg er relevant for dig, hvis du er nysgerrig på, hvad arbejdslivet kunne byde på under og efter studie på DPU.

Der er ikke mulighed for at stille spørgsmål.

Støtte til studerende med særlige udfordringer

I denne video møder du Flemming fra Specialpædagogisk Støtte (SPS). SPS skal sikre, at dig med en funktionsnedsættelse, kan uddanne dig på lige fod med dine medstuderende. Oplægget er relevant for dig med en funktionsnedsættelse, som har lyst til at høre om dine muligheder for støtte gennem dit studieforløb på Aarhus Universitet.

Der er ikke mulighed for at stille spørgsmål.

SU

I denne video kan du møde Mads fra vores SU kontor. Til oplægget kan du høre mere om dine muligheder for at modtage SU under dit uddannelsesforløb.