Der er forlænget ansøgningsfrist på enkelte mastermoduler og åbent for ansøgninger til ledige pladser i efteråret 2022 på mastermoduler og valgfag.
Ansøgninger fra kvalificerede ansøgere kommer i betragning i den rækkefølge, vi har modtaget dem.
OBS:
Hvis du vil optages på en Fleksibel master, skal du søge om at komme til en vejledningssamtale i oktober, hvor du sammen med den faglige koordinator for Fleksibel master udarbejder en personlig uddannelsesplan. Der er ansøgningsfrist 1. september 2022.
En masteruddannelse som fleksibelt forløb giver dig mulighed for at sammensætte en individuelt tilrettelagt masteruddannelse af moduler og valgfag fra forskellige uddannelser.
Det fleksible forløb består af to faser: et obligatorisk vejledningsforløb og et efterfølgende uddannelsesforløb, der afsluttes med et afgangsprojekt.
Du skal søge optagelse for at komme til en obligatorisk vejledningssamtale. Hvis du opfylder adgangskravene, bliver du inviteret til en samtale, hvor du sammen med den faglige koordinator udarbejder en individuel uddannelsesplan. Uddannelsesplanen fungerer som din studieordning og angiver, hvilke mastermoduler og valgfag, der skal indgå i uddannelsen, og hvilket hovedemne uddannelsen ligger indenfor. Et fleksibelt forløb på DPU skal have en pædagogisk vinkling.
Hovedemnet danner også grundlag for den titel, som den fleksible masteruddannelse udløser:
Uddannelsesplanen fastlægges under vejledningsforløbet, men der er mulighed for at revidere planen, fx hvis udbuddet af mastermoduler og valgfag ændrer sig. En masteruddannelse som fleksibelt forløb vægter præcis 60 ECTS-point.
Uddannelsesforløbet afsluttes med et individuelt, skriftligt afgangsprojekt. Projektet skal forbinde de enkelte uddannelseselementer. Afgangsprojektet bedømmes ved en mundtlig prøve, og der gives en samlet karakter for det skriftlige afgangsprojekt og den mundtlige præstation. Der er tilbud om vejledning til afgangsprojektet.
Søg her via den mørkeblå knap: ”Fleksibel master: moduler, valgfag og kandidatfag”
Søg her via den grå knap: ”Masteruddannelser, moduler og valgfag i efteråret 2022”
Deltagerbetalingen for en obligatorisk vejledningssamtale er 4.500 kr.
Deltagerbetalingen for uddannelseselementerne afhænger af, hvilke moduler og valgfag du vælger. Priserne er anført under de enkelte masteruddannelser.
Deltagerbetalingen for et afgangsprojekt, der vægter 15 ECTS-point, er 27.000 kr. Enkelte afgangsprojekter har en anden vægtning og dermed også en anden deltagerbetaling.
Statstilskuddet til deltidsuddannelse fastsættes i finansloven for et år ad gangen. Aarhus Universitet tager forbehold for eventuelle justeringer af deltagerbetalingen i de kommende semestre.
Deltagerbetalingen for en masteruddannelse som fleksibelt forløb kan stige i løbet af uddannelsesforløbet.
Studievejledningens informationer vedrørende opbygning af den individuelle masteruddannelse er under revision.
Vejledning om den individuelt tilrettelagte Masteruddannelse som fleksibelt forløb ved DPU samt spørgsmål til adgangskrav, ansøgning og betaling:
Susanne Jacobsen
T: 87 15 28 07 - mandag, tirsdag og fredag kl. 10-12
E: fleksibelmaster@dpu.dk
1 - 6 år
Hele uddannelsen: 60 ECTS
Vejledningssamtale: 4.500 kr.
Moduler og valgfag - se under de respektive uddannelser
Afgangsprojekt (15 ECTS): 27.000 kr.
(Deltagerbetaling pålægges ikke moms)
1. september: undervisning i foråret
1. februar: undervisning i efteråret