DPU

Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Modul 5

Projektmodul 5: Formidling til uddannelsesinstitutioner i samarbejde med CVU' er 

Periode

Startfase i oktober 2005
Juni 2008 - maj 2009

Formål

Formålet med projektmodul 5 er:

  • at formidle projektets resultater til uddannelsesinstitutioner i samarbejde med UC' er og udvikle en strategi for videreformidling af projektets resultater også efter projektets afslutning.
  • at samarbejde med seminarerne og afprøve projektets resultater i forhold til udvalgte faggrupper og professionsgrupper. 
  • at bidrage med viden om problematikker om social arv og mobilitet samt de interventions- og forskningsmæssige konsekvenser, som kan inddrages i kvalificering af (efter-) uddannelser.

Beskrivelse

Forskningsprojektets interventionsfaser gennemføres i samarbejde med de to kommuner. En væsentlig del af implementeringen af forskningsresultaterne vedrørende Kvalifikationspakken finder sted i samarbejde med de UC' er og seminarier, der indgår i forskningsprojektet. I dette samarbejde afprøves resultaterne i forhold til udvalgte faggrupper og professionsgrupper. Disse resultater skal indgå i justeringen af Kvalifikationspakken, og et egentligt undervisningsmateriale tænkes som produkt af arbejdet. Denne proces efterfølges af en forskningsformidling direkte til brugermiljøerne, i det omfang der kan skaffes ressourcer til dette.

Koordinationsgruppen

Bente Jensen (koordinator), DPU                              (Koordinationsgruppen, se projektmodul 4)