Nyhedsoversigt

20.11.2020 | Nyheder

Folkeskolen.dk: Pris for diplomprojekt om professionelle læringsfællesskaber i matematikundervisningen

Som ét af de tre bedste bachelor-projekter på læreruddannelsen har Louise Mejlholm fået en pris for sit diplomprojekt om PLF i matematikundervisningen.

02.11.2020 | Nyheder

NCUM indgår samarbejde om matematikvejledernetværk i gymnasiet

NCUM har tilknyttet Christina Cæsarsen og Mette Bendix Lomholdt som netværkskoordinatorer for det gymnasiale område.

02.11.2020 | Nyheder

NCUM og Danmarks Matematikvejleder Netværk har etableret et samarbejde

NCUM har indgået en samarbejdsaftale med DMN for 2021 om frikøb af tid til varetagelse af netværkets drift og kommunikation.

03.10.2020 | Nyheder

Officiel åbning af NCUM

Se highlights og præsentationerne fra den officielle åbning af NCUM | Nationalt Center for Udvikling af Matematikundervisning

31.12.2019 | Nyheder