



## The e-ASEM Research Network Meeting and Seminar

'Increasing Opportunities for e-Learning in Lifelong Learning' 30-31 August 2010 The Blue Marine Resort & Spa, Phuket, Thailand

## Day 0 (29 August, Sun.) Arrival of international delegates

TIME	ROOM	PROGRAM
All day		Arrival of international delegates
18:30	Blue Pacific	Dinner

## Day 1 (30 August, Mon.) Seminar

TIME	ROOM	PROGRAM
		Breakfast
9:00 -09.30		Registration
		Chaired by: Mr. Vorasuang Duangchinda
09.30 -10.00	Caribbean Ballroom	<ul> <li>Welcome address</li> <li>By Mr. Supachai Sangpunya</li> <li>Dean of the Faculty of InternationI Studies, Prince of Songkla University</li> <li>Welcome and Opening address</li> <li>By Assist. Prof. Thapanee Thammetar</li> <li>Director, Thailand Cyber University Project</li> </ul>
10:00 -10:30 (30min.)		- <b>Keynote Speech</b> Prof. Peter Jarvis, University of Surrey, U.K. Topic: <i>Facilitating Experiential and Existential Learning Through Distance</i> <i>Education</i>
10:30 -11:00 (30min.)		- <b>Keynote Speech</b> Prof. Dr. YoungHwan Kim, Busan National University, South Korea Topic: <i>Educational Technology and Educational Reform</i>
11:30 -11:15	Caribbean Foyer	Break
11:15 -11:45 (30min.)		- Presentation from Prince of Songkla University Farid Achour, Prince of Songkla University, Phuket Campus, Thailand Topic: Development and Status Quo of Online Teaching at the Faculty of International Studies, PSU, Phuket Campus
11:45 -12:00 (15min.)		- e-ASEM Introduction Prof. Bowon Kim, Coordinator of e-ASEM, Korea National Open University, Korea Utilizing e-Learning for lifelong learning: Introducing e-ASEM
12:00 -13:30	Blue Pacific	Lunch

13:30 -14:45 (75min.)	Caribbean Ballroom	<ul> <li>-Presentation of the white paper results Chaired by Assoc. Prof. Wisa Chattiwat</li> <li>1. Assist. Prof. Choi, Kyung Ae – Korea Joongbu University</li> <li>2. Ms. Alena Pistovcakova – Slovakia Technical University in Zvolen</li> <li>3. Assist. Prof. Thapanee Thammetar – Thailand Thailand Cyber University Program</li> </ul>
14:45 -15:10 (25min.)		-Q & A (25 min.)
15:10-15:40	Caribbean Foyer	Break
15:40 -16:55 (75 min.)	Caribbean Ballroom	<ul> <li>-Presentation of the white paper results Chaired by Assist. Prof. Jintavee Khlaisang</li> <li>1. Assoc. Prof. Lars Birch Andreasen – Denmark The Danish School of Education, Aarhus University</li> <li>2. Prof. Tsuneo Yamada – Japan Open University of Japan</li> <li>3. Prof. Mansor Fadzil – Malaysia Open University Malaysia</li> </ul>
16:55 -17:20 (25min.)		-Q & A (25 min.)
18:00		Dinner and Cultural Show at Phuket Fantasea ( <u>www.phuket-fantasea.com</u> ) Only for e-ASEM researchers Bus departs from the hotel at 18:00. Please meet at the lobby.

## Day 2 (31 August, Tue.) Meeting

TIME	ROOM	PROGRAM	
		Breakfast	
9:00-9:30		Registration	
9:30 -10:50 (80min.)	Caribbean Ballroom	<ol> <li>White Paper: next tasks         <ul> <li>publication</li> <li>ASEM LL Conference (Presentation)</li> <li>cross analysis</li> <li>etc.</li> </ul> </li> </ol>	
10:50-11:00	Caribbean Foyer	Break	
11:00-12:20 (80min.)	Caribbean Ballroom	<ul> <li>2. research topics and activities 2010~2011</li> <li>Topic suggestion</li> <li>Dr. Younghee Woo (Korea National Open University)</li> <li>Prof. Mansor Fadzil (Open University of Malaysia)</li> <li>Ms. Rita Birzina (University of Latvia)</li> <li>and more topics</li> <li>3. Open discussion</li> </ul>	
12:20	Blue Pacific	Lunch	
18:30		Dinner	