DPU-adjunkt med i Københavns ny integrationstænketank

En ny eksperttænketank skal afløse integrationsrådet i København. Tænketanken er netop nedsat af et enigt beskæftigelses- og integrationsudvalg i København. Blandt medlemmerne er Laura Gilliam, adjunkt ved Institut for Pædagogik på DPU, Aarhus Universitet.

23.04.2010 | cahe

Eksperttænketanken skal forsyne Københavns Kommune med forskningsbaseret viden, som de integrationspolitiske beslutninger kan bygge på. Formanden for tænketanken bliver Agi Csonka, direktør i Danmarks Evalueringsinstitut.

Laura GilliamBlandt eksperterne i tænketanken er Laura Gilliam, ph.d. og adjunkt ved DPU, Aarhus Universitet. Hun forsker i børneantropologi og skole-, identitets- og konfliktstudier og har bl.a. undersøgt identitet, ballade og muslimske fællesskaber blandt etniske minoritetsbørn i en dansk folkeskole.

De øvrige eksperter bliver professor i Statskundskab fra Aarhus Universitet Peter Nannestad, direktør i Als Research, Jacob Als Thomsen, og udviklingskonsulent Uzma Ahmed Andresen.

Tænketanken skal godkendes endeligt i Borgerrepræsentationen d. 20. maj og nedsættes herefter for en fireårig periode frem til udgangen af 2013.

Læs pressemeddelelse fra Københavns Kommune

3:Nyhed, 41:Intranet, 42:Forside, 71:Institut for Pædagogik, Integration, etnicitet, kultur