Åbningskonference for NCUM

Åbningskonference for Nationalt Center
for Udvikling af Matematikundervisning

• NCUM’s vision er engagerende, ambitiøs og tidssvarende matematikundervisning
    i en samarbejdende kultur om udvikling af praksis fra dagtilbud til ungdomsuddannelse.

Om konferencen

NCUM | Nationalt Center for Udvikling af Matematikundervisning inviterer til åbningskonference den 2. oktober 2020. NCUM er et nationalt projekt, der forbinder viden og mennesker fra forskning til praksis for en bedre matematikundervisning i Danmark.

Ved konferencen præsenteres NCUM og de visioner, der ligger til grund for etableringen af et center for matematikdidaktik i Danmark. Der vil bl.a. være oplæg og paneldebat ved NCUM’s ekspertgrupper, som repræsenterer både dag- og fritidstilbud, grundskole, gymnasieuddannelser, erhvervsuddannelser og tværgående tematikker på tværs af uddannelsessøjlerne.

Dagen afsluttes med en tiltrædelsesforelæsning om undersøgende matematikundervisning ved leder af NCUM, Morten Blomhøj, der tiltræder professorat i matematikkens didaktik ved Aarhus Universitet, DPU.

Konferencen henvender sig til alle med interesse i matematikundervisning og -læring på tværs af uddannelsesinstitutioner og -niveauer i Danmark.

Tid og sted:

• Fredag den 2. oktober 2020, kl 9.00-16.30
  • Virtuel deltagelse i konferencen via zoom.  Der er ikke plads til flere fysiske deltagere, men der er mulighed for at blive skrevet på venteliste

Festsalen på Aarhus Universitet, campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV

Pris og tilmelding

Deltagelse er gratis. Tilmeld dig herunder