Afholdte arrangementer

ons 07 okt
15:00-15:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
Playful learning in higher education: an inter-cultural dialogue between UK and DK
CHEF Talk (webinar). Speakers: Helle Marie Skovbjerg, Professor, Design School Kolding, Denmark and Nicola Whitton, Professor, Durham University, UK. The webinar is free and open to all.
fre 02 okt
10:00-12:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
The role of universities in post-pandemic Europe
CANCELLED. CHEF Talk (webinar). Chair: Susan Wright, Professor, Aarhus University, Denmark. The webinar is free and open to all.
fre 02 okt
09:00-16:30 | Virtuel deltagelse i konferencen via zoom
Åbningskonference for NCUM
NCUM | Nationalt Center for Udvikling af Matematikundervisning er et nationalt projekt, der forbinder viden og mennesker fra forskning til praksis for en bedre matematikundervisning i Danmark. Den 2. oktober 2020 inviterer NCUM til åbningskonference. Der er mulighed for virtuel deltagelse, og konferencen er gratis
man 28 sep
15:00-16:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
Democracy, Bildung and Play: Aesthetic matters in education
CHEF Talk (webinar). Speaker: CHEF Talk by Herdis Toft, Associate Professor, University of Southern Denmark. Free and open to all.
tir 22 sep
10:00-11:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
Bodily grounds of learning: Embodying professional practice
CHEF Talk (webinar). Speaker: Gloria Dall’Alba, Honorary Professor, The University of Queensland, Australia. Free and open to all.
tir 15 sep
13:00-16:00 | VIRTUELT
Idealet om at fremme det hele menneske i danske elitefodboldklubber
Ph.d.-forsvar ved cand.pæd. i pædagogisk antropologi Martin Treumer Gregersen.
tor 10 sep
15:00-17:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
Play to connect: Embedding playfulness into higher education learning and research
CHEF Talk (webinar). Speaker: Alison James, Professor Emerita, University of Winchester, UK. free and open to all.
tir 08 sep
The Philosophy of Higher Education: Concepts, Contours, Challenges
CHEF Talk (webinar). Speaker: Ronald Barnett, Emeritus Professor, University College London, IOE, UK. Free and open to all.
man 07 sep
16:30-18:30 | DPU, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Hvad siger ECERS-3 om kvaliteten af danske daginstitutioner?
AFLYST PÅ GRUND AF ÆNDRINGER I FORSAMLINGSFORBUDDET - NCS/DPU og Akademi for Pædagogiske Test og Evaluering inviterer til seminar.
fre 04 sep
12:00-15:00 | VIRTUELT
Organisatorisk brugerinddragelse på en socialpsykiatrisk døgninstitution. Et dramaturgisk inspireret aktionsforskningsprojekt
Ph.d.-forsvar ved master i social integration og master i teater- og dramapædagogik, Lise Lotte S. Helm-Petersen.

Viser resultater 1 til 10 ud af 1247

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste