Kommende arrangementer

man 28 sep
15:00-16:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
Democracy, Bildung and Play: Aesthetic matters in education
CHEF Talk (webinar). Speaker: CHEF Talk by Herdis Toft, Associate Professor, University of Southern Denmark. Free and open to all.
fre 02 okt
09:00-16:30 | Virtuel deltagelse i konferencen via zoom
Åbningskonference for NCUM
NCUM | Nationalt Center for Udvikling af Matematikundervisning er et nationalt projekt, der forbinder viden og mennesker fra forskning til praksis for en bedre matematikundervisning i Danmark. Den 2. oktober 2020 inviterer NCUM til åbningskonference. Der er mulighed for virtuel deltagelse, og konferencen er gratis
fre 02 okt
10:00-12:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
The role of universities in post-pandemic Europe
CHEF Talk (webinar). Chair: Susan Wright, Professor, Aarhus University, Denmark. The webinar is free and open to all.
ons 07 okt
15:00-15:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
Playful learning in higher education: an inter-cultural dialogue between UK and DK
CHEF Talk (webinar). Speakers: Helle Marie Skovbjerg, Professor, Design School Kolding, Denmark and Nicola Whitton, Professor, Durham University, UK. The webinar is free and open to all.
tor 22 okt
10:00-11:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
Ensuring women’s participation in the Covidian Era
CHEF Annual Lecture (webinar). Speaker: Dr Jane den Hollander AO, Professor Emerita, Deakin University, Australia. The webinar is free and open to all.
tir 27 okt
14:00-16:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
Leading playfully
CHEF Talk (webinar). Speaker: Alex Mosely, Head of Curriculum Enhancement, University of Leicester, UK. The webinar is free and open to all.
tir 03 nov
09:30-17:00 | DPU, Aarhus Universitet, Tuborgvej 164, 2400 København NV. Der er også mulighed for at følge seminaret online. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig
Fællesskaber, familier og forvaltning: Hvordan samarbejder vi på tværs?
Dialogseminar: Hvordan balancerer vi i det sociale forebyggende arbejde, når der både skal følges forvaltningsregler og det levede liv på gaden, i skolen, og i familien. Hvad kan der læres i gråzonen mellem gaden og kommunal forvaltning, når vi forebygger marginalisering og kriminalitet?
ons 11 nov
14:00-15:30 | VIRTUELT
DPU information meeting for potential PhD students
Meeting for potential PhD students.
tor 12 nov
09:30-13:40 | Online
Webinar on induction
At this webinar, we will collect, share and discuss our knowledge regarding induction: What kinds of induction programmes exist? What do we know about the effects of these programmes, particularly in relation to teachers’ job satisfaction, commitment and retention? What programmes have been shown to work well and which programmes are most promising? What questions have and have not been addressed by research? What do we need to explore in future research on induction?