Kommende arrangementer

fre 30 okt
13:00-16:00 | VIRTUELT
Elevstemmer i gymnasiet - uddannelse overgår alle
Ph.d.-forsvar ved cand.pæd. i generel pædagogik Mette Alma Kjærsholm Boie.
tir 03 nov
09:30-17:00 | DPU, Aarhus Universitet, Tuborgvej 164, 2400 København NV. Der er også mulighed for at følge seminaret online. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig
Fællesskaber, familier og forvaltning: Hvordan samarbejder vi på tværs?
Dialogseminar: Hvordan balancerer vi i det sociale forebyggende arbejde, når der både skal følges forvaltningsregler og det levede liv på gaden, i skolen, og i familien. Hvad kan der læres i gråzonen mellem gaden og kommunal forvaltning, når vi forebygger marginalisering og kriminalitet?
fre 06 nov
13:30-16:30 | VIRTUELT
Samarbejde mellem lærere og fritidspædagoger – intensitet, potentialitet og problemer
Ph.d.-forsvar ved cand. pæd. i pædagogisk psykologi Rune Frederik Cordsen.
ons 11 nov
14:00-15:30 | VIRTUELT
DPU information meeting for potential PhD students
Meeting for potential PhD students.
ons 11 nov
15:00-16:30 | Online
Kunstig intelligens som hjælp til at opdage risikoindikatorer for vold mod børn
Overgreb mod børn er selvsagt værd at forhindre - for børnenes, den der begår overgrebets og samfundets skyld. Men hvordan gør vi så det. Kan kunstig intelligens hjælpe?
tor 12 nov
09:30-13:40 | Online
Webinar on induction
At this webinar, we will collect, share and discuss our knowledge regarding induction: What kinds of induction programmes exist? What do we know about the effects of these programmes, particularly in relation to teachers’ job satisfaction, commitment and retention? What programmes have been shown to work well and which programmes are most promising? What questions have and have not been addressed by research? What do we need to explore in future research on induction?
tor 12 nov
15:00-17:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
Rebellious playfulness in higher education
CHEF Talk (webinar) – free and open to all. Speakers: Luca Morini, Research Fellow, Coventry University, UK and Mathias Poulsen, Founder of CounterPlay, Denmark.
fre 13 nov
10:00-15:30 | Online. A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event.
Conference: Research integrity and research freedom – what is the difference, and why does it matter?
Online HEPP event by Lise Degn and Susan Wright, Aarhus University. The event is free and open to all.
fre 20 nov
09:00-15:15 | VIRTUELT
Aktuel vejledningsforskning 2020
ONLINE konferencedag med Forskningsenheden i Vejledning på DPU, Aarhus Universitet og Dansk netværk for forskning i vejledning.
fre 20 nov
13:00-16:00 | Aarhus University, Richard Mortensen Stuen, Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus C
Living labs as ethnographic interventions
The aim of this workshop is to explore the knowledge practices and methodologies implied in living labs and to discuss how living labs can be employed in ethnographic research.

Viser resultater 1 til 10 ud af 14

1 2 Næste