Kommende arrangementer

man 30 nov
15:00-17:00 | A Zoom-link will be shared with the participants closer to the event
The Power of Play in Higher Education Roundtable: Where do we go next?
CHEF Seminar (webinar) – free and open to all.
fre 04 dec
12:15-12:55 | Bygning 1483, lokale 454 (max. 12 deltagere, først til mølle) Jens Chr. Skous Vej 4, 8000 Aarhus/Virtuelt: via Zoom (ubegrænset deltagelse, link tilsendes ved tilmelding)
Governing Through a Learning Management System, Automatisation, and Different Teacher Strategies – A Bourdieusian View an Technology and Teachers Motivation
Lunch Talk ved Ronni Laursen, Ph.d.-studerende, DPU, AU. Husk tilmelding.
tir 08 dec
12:15-12:55 | Bygning 1483, lokale 454, Jens Chr. Skous Vej 4, 8000 Aarhus C (max. 12 deltagere, først til mølle)/Virtuelt: via Zoom (ubegrænset deltagelse, link tilsendes ved tilmelding)
Cost-efficient educational design – a future higher education policy topic? (let’s prepare!)
Lunch Talk ved Miriam Madsen, Adjunkt, DPU, AU. Husk tilmelding.
tir 08 dec
14:00-17:00 | Online via Zoom
Systemteoriens aktuelle position i dansk uddannelsesforskning
Der afholdes to webinarer med hensigten, at invitere til debat om systemteoriens aktuelle position i dansk uddannelsesforskning. På webinarerne præsenterer fremtrædende systemteoretikere og uddannelsesforskere deres forståelser af muligheder og begrænsninger, når Luhmanns systemteori gøres til afsættet for empirisk uddannelsesforskning.
tor 10 dec
14:00-16:00 | Onlinemøde
Onlinemøde: Hvordan samarbejde med elever, der er svære at nå?
Hvordan giver man børn, som det ellers kan være svært at nå i undervisningen, lyst til at lære? Forskere og lærere fra fem europæiske lande, herunder Danmark, har i forskningsprojektet Reaching the hard to reach været i dialog med børn om undervisningen, og på et gratis onlinemøde 10. december kan du få indblik i, hvordan samarbejdet og dialogen med børnene har styrket deres deltagelse, trivsel og lyst til at lære.
tor 10 dec
15:00-17:30 | DPU, Tuborgvej 164, 2400 København NV, Bygning D, Lokale 118 samt online via zoom
AI and Future Ethical and Societal Dilemmas
Talks by Professor Virginia Dignum (Responsible AI: from principles to action) and Professor Frank Dignum (Real AI is social AI). Mixed seminar with both physical and online participation.
fre 11 dec
13:00-16:00 | VIRTUELT
Samtalegrupper for børn med skilte forældre: Social repræsentations teoretiske analyser af samtalegrupper på danske skoler
Ph.d.-forsvar ved cand. pæd. i pædagogisk psykologi Pernelle Rose.
fre 18 dec
13:00-16:00 | VIRTUELT
Vanskelige forbindelser. En institutionel etnografi om børns bevægelser fra børnehave til skole
Ph.d.-forsvar ved cand. mag. i pædagogisk psykologi Kira Saabye Christensen.
tor 04 feb
15:30-20:00 | ONLINE
'Åbent hus' - vituelt møde om bachelor- og kandidatuddannelser på DPU
Overvejer du en bachelor eller kandidatuddannelse på DPU i Aarhus eller København (Emdrup)? Deltag i det digitale 'Åbent hus' og få information og inspiration.