Åbent hus:
Kandidatuddannelser
på DPU

ons 11 dec
13:00-16:00 | Room 220, Danish School of Education, Aarhus University, Campus Copenhagen, Tuborgvej 164, 2400 Copenhagen
PERSPECTIVES ON ROBOTS. A Reality Check of Imagined Futures
REELER end-conference with webinar.
tor 12 dec
12:00-12:45 | Lokale 1483-524 (DPU-Lounge), Aarhus Universitet, Nobelparken, Jens Chr. Skous Vej 4, 8000 Aarhus C
Professional development of school principals
Lunch Talks på DPU, Aarhus.

10.12.2019 |

Robotterne kommer alt for ofte ikke så langt

Alt for mange robotteknologier kuldsejler, når de forlader laboratoriet og møder virkeligheden. Derfor har et stort EU-projekt de seneste tre år set nærmere på, hvordan man kan bygge bedre robotter i fremtiden. Det handler blandt andet om at knytte tættere bånd mellem almindelige mennesker og avanceret teknologi.

06.12.2019 |

(Ud)dannelse handler mere om udsigten til job end indsigten i mennesket

Der er penge i pædagogik og uddannelse. Men hvordan måler vi som samfund værdien af det, vi investerer i mennesker? Den nye udgave af DPU’s magasin Asterisk sætter fokus på kroner, øre og mennesker.